Недков: Очаква ни правителство, което ще работи на ишлеме

"Избирателят изпадна в мисловен локдаун, защото сюжетът стана сложен"
59

Писателят Димитър Недков заяви в студиото на "Денят ON AIR", че след последните парламентарни избори у нас се е родил нов антропологически политически модел. Това е станало чрез новия политически субект "Продължаваме промяната".

"На терена излезе формирование, което може да наречем "рисковия хедж фонд "Продължаваме промяната". За една изборна нощ извършиха най-великия електорален обир. Първата им задача е преформатирането на избирателя като акционер с примамливото обещание за дивиденти. Основната задача на този хедж фонд е листването на глобалната фондова борса на БГ държавата. Белият дом сигурно не подозира за тези момчета", каза още писателят пред Bulgaria ON AIR.

Недков смята, че този нов типаж политици се появяват в резултат на конфликта между поколенията относно ценностната система, която изповядват.

"Очаква ни правителство, което ще работи на ишлеме и всичко ще е бизнес. Промяна е много сложен термин и много дълъг процес. Слави Трифонов ще си го върне и няма да подкрепи правителство", категоричен е писателят.

"Вирус броди из българския политически организъм. Дали няма да е нужен своеобразен "зелен сертификат" за душевното състояние на нацията, до което ни докарват политиците с тяхната несъстоятелност? Хората се страхуват от политическия вирус", отбеляза събеседникът на Ганиела Ангелова.

Според Недков това обяснява и електоралната апатия. Получава се мисловен локдаун, в който изпада избирателят, защото сюжетът стана много сложен, смята писателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: Димитър Недков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Недков е голям бо,к,лук но никой не я гледа тая тевизия така че не е проблем
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Недков вие като познавач и най-вече като просветен, защо не обясните как главния прокурор Иван Гешев се оказа Антихриста? Как така 5 *** ота Гешев, Цацаров, шефа на ДАНС, шефа на Военно Разузнаване и Шефа на Военна Информация отиват в САЩ, а се връщат 4ма плюс Луцифер в лицето на Иван Гешев? Как вие вярващите просветени позвилихте подобна мерзост, низост и позор? Ще ни е много драго да ни разкажете някой път за ръкописа на Алберт Пайк, който е бил прочетен пред тези 5 неверника
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четворна коалиция няма да свърши работа. БСП и ИТН са ми много съмнителни.
38
0
 
6
 
! Отговори
Друг българин преди 2 години
Не на нас ни излезе пяна на устата ,а на вас,продажници,които се скъсахте да хвалите и превъзнасяте тия спуснати с парашут парвенюта -то не бяха хвалби,то не бяха възклицания то не бяха предварителни овации в чест на тия никому неизвестни,ама "мнооооооого съвес тни" и много харвардски настроени пишман "политици"...Аман от такива вече !!! Нагласен избор,нагласеееен,чак ни става смешно!!!
37
1
 
11
 
! Отговори
S преди 2 години
Точен коментар на Недков! Добре, че сте му дали дума. Бъдете здрави!
36
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека премиера Кирил Петков разпореди да го арестуват тоя предател, само критикува. Стьрт на предателите!!!
35
1
 
19
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До 41 === И какво като са випусници на Харвард? И моята любовница е завършила юристка в Харвард, вярно, умна е, ама точно такива хора са най-опасни, но *** като теб ще го разберат по-късно. С времето. Има огромни имоти из центъра на София и Пловдив, складове, мандри за стотици милиони, ама всичко и е писано на поставени лица, за да не плаща данъци. Даже съпругът и потроши чисто нов джип BMW X6 взет на лизинг и не плати и лев. Ей такива сега ще те управляват. Умни тарикати, а не простия Боко
34
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Недков,що не ходиш при Керев да си плямпате за Сириус,Месопотамия,инките,извънземните и т.н.
33
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
80 процентовите цвилят от възторг, че ще ги управляват тези клоуни от П.П.И си мислят,че ще потекат реки от мед и мляко към тях.Но съвсем скоро ще разберат,че не всичко което хвърчи ,става за ядене.
32
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя докато говореше за извънземни и минали прераждания ... Сега започна да разбира и от политика ... Мисля и аз да се захвана с тая дейност ... Както гледам нивото на коментиращите ...
31
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само Слави но и Корнелия не е сигурно дали ще подкрепят правителство на ПП. Може да не може да стане правителство. Мисля че ще има нови избори и правителство на Герб, но Герб не се примиряват да няма начин да управляват.
30
29
 
10
 
! Отговори
българин преди 2 години
Разбойници герберасти,какви ли не идиотии говорите.Пяна ви излезе на устата от злоба и ярост.Но НЯМа вече да ни ограбвате,*** ПРОКЛЕТИ!Дано от затвор да не се отървете докато се живи.
29
15
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Чукча писател чукча не читател :)))
28
10
 
6
 
! Отговори
До 31 преди 2 години
Доста си закъсал психически и морално.от фабриката бибикянката ли ги вадите.Явно деградацията не ти е чужда.Само,че хората ,не ги интересуват компромати,а бъдещето на страната и обществото.
27
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рисков хедж фонд отива точно на Асен Василев,майстора на спекулациите.Както върви листват ни на фондовата борса или с поставени лица.А относно Белия дом,може и да не са чували,колко му е на Кирча да прати съобщение по Viber до Белия и представи за голямата работа.Както успя да открадне адресите на клиентите на ЕКОНТ в чужбина,е(спонсора ги е дал незаконно)и прати точно в изборния ден лична реклама,че е"космонавт"най най "добрия"имал връзки с Кисинджър,важно за ефекта,както са ги учили в Харвърд
26
30
 
2
 
! Отговори
Златена преди 2 години
Имам чувството, че Недков не си е сложил дори и втора игла, да не говорим пък за бустер! На такъв безотговорен човек вяра не може да му се има!
25
14
 
4
 
! Отговори
Нови министри 1 преди 2 години
Трябват ни НОВИ министри и Президент, които да МАХНАТ маските и Сертификатите за Българи и да вкарат в МИША дупка всякакви араби и китайци, да ходят навсякъде с торба на главата, за да НЕ ни заразяват..
24
8
 
11
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
След кратка справка в нета ми излезе това: "Писателят масон Димитър Недков: Аз измих тялото на мъртвия Илия Павлов". Само да знаете какъв човек ги плещи тия глупости - един от придворните на мъртвия шеф на Мултигруп.
23
4
 
11
 
! Отговори
Нови Министри 2 преди 2 години
Да СЪБОРЯТ и запалят Агенцията за бежанци- ДАБ, и да УВОЛНЯТ директора и да махнат всички Предатели и турски ШПИОНИ, които работят там и прехвърлят Ислямски башибозуци през турската граница и ги хранят и им дават БЕЗПЛАТНО от нашите български пари.. Директора на тая Агенция-ДАБ е същия ПРЕДАТЕЛ, както поп Кръстьо.След като я ЗАКРИЯТ тая Агенция за бежанци, ще има пари за 5000( пет хиляди ) бедни и Безработни българи, да получават по 500 лева на месец от държавата.
22
14
 
4
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Ако тоя злобеещ хейтър е представител на българския интелектуален елит, значи наистинаяко сме загазили. Какво е написал? Не съм го чувал досега.